Ung i fællesskab

Mange sårbare unge voksne, der tidligere har været i kontakt med kommunale tilbud, psykiatri eller hospitalsvæsen, oplever, at de sociale indsatser bortfalder, så snart de fylder 18 år.
 
Med denne donation vil Frivilligcenter Aabenraa nedbringe socialt udsathed og isolation blandt unge 18 til 30-årige med moderate psykosociale problemstillinger gennem frivilligdrevne fællesskaber.
 
Projektet er målrettet unge, der tidligere har været anbragt, haft kontakt med børne- og ungepsykiatrien, været pårørende til syge, handicappede eller misbrugere eller oplevet ensomhed og/eller tab. Det kan også være unge med forskellige former for fysiske eller psykiske handicap eller lettere kognitive funktionsnedsættelser. De unges deltagelse i sociale fællesskaber fx via foreninger skal medvirke til at styrke de unges selvtillid, fællesskaber og sociale handlemuligheder i fremtiden. Via en tilknyttet brobygger og foreningsvejviser matches den unge med den rette fritidsaktivitet og fællesskab. De unge vil blive understøttet i deltagelsen af fællesskabet og fulgt op på undervejs. 
 

Læs mere

Kontakt
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

årstal
2021-2023
Målgruppe

18 til 30-årige med moderate psykosociale problemstillinger

Støttet af:
TrygFonden
Projektpartnere:

Frivilligcenter Aabenraa

Projekttype
Brobygningsprojekt

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark