Frivilligjob: ny kategori for corona-hjælpeindsatser

Corona-krisen påvirker civilsamfundet. Foreninger aflyser aktiviteter på stribe, samtidig med, at en lang række danskere som aldrig før har brug for at kunne finde hjælp og støtte i civilsamfundets fællesskaber. På denne side har Frivilligjob samlet information om, hvordan I søger frivillige til aktiviteter for mennesker, der er påvirkede af Corona-krisen.

Søger I frivillige til indsatser, der støtter karantæne-ramte og andre, der har brug for hjælp eller støtte:
I kategorien Corona: Hjælp og støtte opfordrer vi til, at I lægger jeres opslag ind, hvis I mangler frivillige til aktiviteter for personer, der er påvirkede af Corona-krisen - fx tilbud om praktisk hjælp og støtte, rådgivning eller andre former for aflastning.

Når du lægger dit opslag ind skal du i kategorien Opslagstype vælge kategorien Corona: Hjælp og støtte. Når du gør det, synliggør vi automatisk dit opslag i denne kategori og i alle kanaler, hvor vi deler information om tiltaget.

Hvis du har kendskab til en forening, der har hjælpe-indsatser, der ikke er på listen, så tip dem gerne.

Spørgsmål kan som sædvanligt rettes til vores support.

Er du i tvivl om, om I kan rekruttere frivillige?

Foreninger opfordres til at sætte deres faste aktiviteter på stand-by og ikke forsamles om aktiviteter. Derfor kan det være relevant at foretage en vurdering af, om I ønsker at rekruttere nye frivillige lige nu, hvis aktiviteterne er sat på stand-by.

Hvis I i foreningen har ressourcerne til at tage godt imod de frivillige - fx ved at afholde ansættelsessamtaler på afstand, er der ikke noget i vejen for, at jeres opslag er aktive på frivilligjob.dk. Tilføj evt. information i opslaget om, at jeres aktiviteter er midlertidigt på stand-by, men at I fortsat gerne vil høre fra mennesker, der vil engagere sig, når krisen er overstået.

Fj 400x200

techsoup

gno job

KVM

logo web

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark // Frederiksgade 78B, 1. //  8000 Aarhus C.
Telefon: 31 67 81 60 // Mandag-Fredag 09.00 - 15.00.

ikon linkedinForfra Webdesignikon facebook
En del af Moesborg NET-UP