Nyhedsbrev netop sendt ud

FriSe har netop sendt nyhedsbrev ud til ansatte og bestyrelsesmedlemmer i vores medlemsorganisationer.

Siden sidst har 43 kommuner fået ny borgmester, covid-19 er igen blevet en samfundskritisk sygdom og Folketingets partier er blevet enige om fordelingen af de 860,5 mio. kr. i den såkaldte reserve. Heraf midler til en ny civilsamfundsstrategi, hvor FriSe og vore medlemmer kommer til at spille en fremtrædende rolle med lokale partnerskaber, der skal få flere med i de frivillige fællesskaber. 

Anderledes ser det ud med arbejdet omkring mindre bureaukrati og lavere bankgebyr for foreninger. Sammen med de andre foreninger er vi bekymret for hvorvidt, de nye regler reelt vil gøre en forskel for lokale foreninger, og vi følger processen tæt.  

Frivilligjob har rundet 3.000 aktive opslag og har igangsat udrulningen af de nye lokale feeds, så FriSes medlemmer kan skabe synlighed om de frivillige muligheder lokalt. 

FriSe er halvvejs igennem efterårets netværksmøder med frivilligcentrene og så glæder vi os også allerede nu til Frivillig Fredag 2022, og i nyhedsbrevet kan du se, hvad årets tema bliver.    

Næste nyhedsbrev kommer medio december - men inden da håber vi, at vi ses til Faglig Fredag med FriSe den 3. december, hvor FriSes formand og sekretariatsleder ser frem mod et nyt spændende år.

Modtager du ikke nyhedsbrevet? Skriv dit navn, rolle og medlemsorganisation til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 


Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark