Få et lokalt Frivilligjob-feed

Med tilførslen af ekstra driftsmidler til Frivilligjob.dk, er FriSe glade for at kunne fortælle, at vi nu kan tilbyde FriSes medlemmer adgang til lokale feeds.

Et lokalt feed, der skaber overblik over friviligjob i netop jeres kommune er udover en god service for såvel borgere og lokale foreninger, også en god mulighed for at skabe øget synlighed om den lokale frivillighed.  

Med det lokale feed kan borgere via et interaktivt kort på jeres hjemmeside se alle opslag fra jeres kommune. Det lokale kort snakker samme med  Frivilligjob.dk, så alle nye opslag, der oprettes i kommunen, automatisk kommer ind på kortet. Når en potentiel frivillig klikker på et opslag på kortet, bliver vedkommende sendt videre til Frivilligjob.dk, hvor der er mulighed for at søge jobbet eller finde kontaktoplysninger på foreningen.

Som medlemmer af FriSe får I adgang til teknologien bag feedet og data uden gebyr. Udgifter til implementering af det lokale feed på jeres hjemmeside skal I selv afholde. Er I fikse på IT-fingrene kan I selv implementere feed'et, men ellers kan jeres hjemmesideleverandør hjælpe mod betaling. 

Frivilligcenter Odense har allerede implementeret det nye lokale feed, som du kan se her.

Frivillligjob afprøver, udvikler og tilpasser løbende feed-teknologien, men er I interesserede at få et lokalt feed som nogle af de første, kan I kontakte Mathilde Gade Schaumburg-Müller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at aftale nærmere.   


Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark