I fællesskab mod ensomhed

Fredag den 14. oktober ankom Patrick Cakirli og hans følgeskab til Esbjerg Rådhus om afslutning på dette års March mod Ensomhed, der har ført ham mere end 2.000 kilometer rundt i Danmark på 68 dage.

Over hele landet har FriSes medlemmer bakket op om marchen og stået klar med følgeskab, fællesspisning og husly til Patrick på turen rundt i Danmark;  fx i RoskildeRudersdalGribskovHelsingørHillerødAlbertslund og i Næstved, hvor frivilligcentret og Netværksportalen havde inviteret kørestolsbrugere og el-scootere til at deltage i marchen på hjul for at sætte fokus på ensomhed blandt handicappede og kronikere.

Flere end 9.000 har gjort Patrick følgeskab på ruten og til de 61 fællesspisninger rundt omkring i landet har flere end 5.000 deltaget.

"Det var aldrig sket, havde det ikke været for jer, Middelfart Sparekasse, Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark, Recovery Bulls og de mange kommuner, som støttede op om projektet. Hvad vi har skabt i fællesskab er i sandhed noget helt specielt! Af hjertet tusind tak for en fantastisk tur. Og tak, fordi I troede på mig, da jeg ikke selv gjorde," siger Patrick Cakirli.


Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark