Skip to main content

FriSe og CFSA lancerer nyt læringsrum

FriSe har i samarbejde med Center for Frivilligt Socialt Arbejde udarbejdet en række læringsrum målrettet frivilligcentre, der ønsker at holde lokale kurser om relevante emner for lokale foreninger og frivillige.

På et onlinemøde tirsdag den 14. juni præsenterede vi det nye tilbud sammen med Marie Bjerre Ludwigsen fra Center For Frivilligt Socialt Arbejde. Desuden fortalte centerleder Lykke Pedersen fra Frivilligcenter Slagelse om deres erfaringer med at bruge kursus-indhold fra læringsrummet i udviklingsfasen.

Om læringsrummet

Via den digitale platform Thinkific kan I  - når I har modtaget et login - blive guidet igennem flere trin, som klæder jer på til at afholde et kursus inden for et givent emne. I første omgang åbner vi læringsrum inden for emnerne ”Rekruttering” og ”Bestyrelsesarbejdet”.

Videoklip, slides, drejebog, tips og ekstra materiale gør det muligt at tilpasse og tilrettelægge undervisningsmaterialet, så det passer til netop jeres type arrangement eller målgruppe samt lokale forhold. 

Vi er glade for den positive modtagelse af læringsrummet og håber, at mange af FriSes medlemmer vil gøre brug af de nye muligheder.