Skip to main content

Velkommen til FriSes nye fundraiser

FriSe har fra den 1. maj 2023 styrket projektudviklingen og fundraiseringen med ansættelsen af Jonas Laurholt, der med stor erfaring og viden om fundraising, brænder for at udvikle FriSe. Ansættelsen af Jonas giver FriSe nye muligheder:

 "Helt konkret skal Jonas medvirke til at sikre, at vi kan nå i mål med vores strategiske satsninger, fx vores ambitiøse selvhjælpsstrategi, hvor FriSe arbejder for, at lokale selvhjælpstilbud skal være en fleksibel og integreret del af helhedsorienterede velfærdsløsninger," fortæller direktør Casper Bo Danø.

 Jonas skal medvirke til politikudvikling og fundraising af nationale projekter og initiativer, der understøtter den udvikling.

Jonas kommer fra en stilling som ansvarlig for projektudvikling og fondsansøgninger i Det Nationale Sorgcenter. Jonas kender FriSe indgående fra sit tidligere virke i Socialministeriet i 2008 til 2016, hvor han var FriSes kontaktperson.

 "FriSe og FriSes medlemmer repræsenterer for mig en ægte lokal frivillighed, der sammen med FriSes unikke infrastruktur i civilsamfundet, har potentiale til at skabe reelle forandringer for alle, uanset hvor i landet man bor. Desuden kan Frises tværgående koordinering og understøttelse af udviklingsprojekter skabe stor kapacitetsopbygning af civilsamfundet. Det glæder jeg mig til at bidrage til," siger Jonas Laurholt.