Sammen marcherer vi mod ensomhed

March mod ensomhed kommer for sjette gang rundt i Danmark, og når Patrick Cakirli mandag den 7. august tager første skridt i Nexø på Bornholm, er reglen som altid; han må kun gå, når han har følgeskab.

Heldigvis har mange frivilligcentre og flere end 56 kommuner allerede tilkendegivet, at de er klar på at hjælpe Patrick rundt i Danmark på den 2.000 km lange rute og sammen sætte fokus på ensomhed, inden marchen slutter fredag den 13. oktober i Esbjerg.

Lokalt har Patrick mødt stor opbakning og støtte fra FriSes medlemmer i blandt andet Haderslev  , Rebild , HillerødMorsAalborgMariagerfjordog Rudersdal. Også OdderBillundMiddelfartRanders og Ringkøbing-Skjern står klar til at byde marchen velkommen.

FriSe har igen i år indgået en samarbejdsaftale med March mod ensomhed, så vi sammen kan sætte fokus på ensomhed med en række arrangementer og aktiviteter lokalt og nationalt.

I år er der særlig fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring, og marchen indsamler penge til Livslinien, som forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat- og mailrådgivning.


Se ruten og etapeoversigten.


Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark