Flere frivillige muligheder

Aldrig før har der været så mange frivillige muligheder på Danmarks største portal for frivilligt
arbejde. Flere end 2.500 frivillige jobs giver dig mulighed for at gøre en forskel og blive en del af
de frivillige fællesskaber

Badmintontræner, mentor eller kasserer? Eller måske lektiehjælper, besøgsven eller arrangementskoordinator? Med flere end 2.500 opslag om frivillige jobs spredt ud over hele landet er der på Frivilligjob.dk rig mulighed for at finde det frivillige job, der passer til netop dine interesser og kompetencer. Uanset om du har to eller ti timer til rådighed, om du har været frivillig før, eller om du ønsker at arbejde med eventplanlægning eller affaldssortering, er der nu endnu flere frivillige muligheder på Danmarks største portal for frivilligt arbejde.
De mere end 2.500 opslag er fordelt på frivillige foreninger, projekter og initiativer over hele landet og stigningen i antal jobopslag glæder folkene bag Frivilligjob.dk
”Vi har i de seneste år oplevet en kraftig stigning i antallet af besøgende på sitet, og det har faktisk været et problem, at der har været for mange ansøgere i forhold til antallet af frivillige jobs,” fortæller projektleder Marie Tolstrup Hansen.
I 2016 havde FrivilligJob.dk lidt mere end 1 million besøgende, og der blev sendt 16.606 ansøgninger til frivillige foreninger og organisationer. Heraf fik en del ansøgere afslag, fordi der allerede var frivillige nok.
Med flere jobopslag er der nu endnu flere frivillige muligheder og veje til deltagelse i de frivillige fællesskaber. Blandt de mange nye opslag søger Foreningen Nydansker en række frivillige til de to projekter ’Bryd unges ledighed NU og ’Hjælp en flygtning NU’. Foreningen bruger Frivilligjob.dk aktivt som
rekrutteringsværktøj, når de skal finde erhvervsmentorer, der skal hjælpe unge og flygtninge inde på arbejdsmarkedet.
”Vi kan virkelig mærke, at de frivillige vi får igennem frivilligjob.dk har taget et aktivt valg om at yde en frivillig indsats. De vil virkelig gerne og meget engagerede, og det er jo fantastisk for os,” fortæller koordinator og projektleder Cathrine Klokkedal.

Vidste du, at:
40 procent af ansøgerne på FrivilligJob.
dk er førstegangsfrivillige. Motivationen
for blive frivillig er blandt andet større
netværk, mere erfaring og ikke mindst at
gøre noget godt for andre.

Fj 400x200

techsoup

gno job

KVM

logo web

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark // Frederiksgade 78B, 1. //  8000 Aarhus C.
Telefon: 31 67 81 60 // Mandag-Fredag 09.00 - 15.00.

ikon linkedinForfra Webdesignikon facebook
En del af Moesborg NET-UP