frisenetlogo

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark søger administrativ økonomimedarbejder

Vi søger en erfaren og udviklingsorienteret medarbejder, som har lyst til at indgå i en mindre, men travl organisation.

Du har en baggrund som økonomimedarbejder gennem flere år, arbejder selvstændigt, har mod på udvikling og er nysgerrig på it. Det er desuden en selvfølge for dig at hjælpe dine kollegaer i hverdagen.

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark (FriSe) er landsorganisation for landets frivilligcentre og selvhjælsporganisationer og derudover driver vi Danmarks største database for frivilligt arbejde, frivilligjob.dk samt en række andre digitale værktøjer, der alle har til formål at gøre det lettere at blive frivillig og lettere at være frivillig forening. Vi er et mindre sekretariat med hovedsæde i centrum af Aarhus. 

I jobbet vil du vil arbejde med alle facetter af administration- og økonomiarbejdet. Opgaverne i dagligdagen omfatter blandt andet bogføring, regnskab, lønudbetaling, budgetter, statistik, fakturering, medlemsadministration, eventadministration, indkøb og sekretariatsbetjening. 

 

Din profil
Du har en bred erfaring med økonomistyring, administration og regnskab, arbejder selvstændigt, er nysgerrig og udviklingsorienteret. Du skal derfor have flair for it, være dygtig til at begå dig i diverse systemer og have blik for optimering af arbejdsgange.
Du kan lide at samarbejde, er dygtig til at kommunikere og du har ordenssans og struktur, så du formår at styre mange samtidige opgaver med deadlines.
Det er en forudsætning, at du taler og skriver dansk, er en habil bruger af Excel og har kendskab til C5 eller lignende. 
Personligt skal du være udadvendt, venlig og serviceminded i din tilgang til vores medlemmer og dine kollegaer.

 

Vi tilbyder dig
Et fleksibelt arbejde med stor frihed i opgaveløsning
En organisation i udvikling og stor grad af inddragelse i udviklings- og arbejdsprocesser
Løn og vilkår i øvrigt følger Statens overenskomst med HK


Stillingen er en 30 timers stilling med mulighed for fuldtid med ansættelse snarest muligt. Den daglige arbejdsplads er Frederiksgade 78B, 1., 8000 Aarhus C.

Send din ansøgning og dit cv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Deadline for ansøgning er onsdag 28. februar kl. 12.00. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 11.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Casper Bo Danø på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

frivilligjob

techsoup

gno job

KVM

kontakt

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark // Frederiksgade 78B, 1. //  8000 Aarhus C.
Telefon: 98 12 24 24 // Mandag-Fredag 09.00 - 15.00.

ikon linkedinForfra Webdesignikon facebook
En del af Moesborg NET-UP