Ledige stillinger

Kan du udtænke og implementere en national kommunikationssatsning?


Og drømmer du om at arbejde i en civilsamfundsorganisation, hvor dit arbejde gør en mærkbar forskel? I Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark (FriSe) arbejder vi sammen med vores medlemsorganisationer for de lokale fællesskaber. Vi søger dig, der som vores nye kommunikationsansvarlige vil være med til at formidle vores projekter og visioner!

FriSe er til for de lokale fællesskaber

FriSe er landsorganisation for mere end 80 selvstændige medlemsorganisationer, der understøtter frivilligheden og tilbyder mennesker nogen at tale med. Frivilligcentrene understøtter frivilligt arbejde og lokale indsatser i deres mere end 5.000 medlemsforeninger, og FriSes selvhjælpsmedlemmer står årligt bag mere end 600 selvhjælpsgrupper, hvor mennesker kan være fælles om det, der er svært.

Sammen med vores medlemsorganisationer står FriSe bag en række projekter, der fx sigter mod at afhjælpe ensomhed, bygge bro lokalt og fejre frivilligheden. Derudover driver vi en række digitale platforme, fx Frivilligjob.dk, Danmarks største portal for frivilligt arbejde, og Socialkompas.dk, der bygger bro mellem borgere, civilsamfund og kommune.

En hverdag med spændende opgaver
Du vil som kommunikationsansvarlig i FriSe sidde med hovedansvaret for vores kommunikation i tæt samspil med ledelse og konsulenter. Du vil få en hverdag med varierende opgaver, fx:

  • Udvikling og implementering af en kommunikationsstrategi, der positionerer og synliggør FriSe og FriSes medlemsorganisationer.
  • Identificere de mest vedkommende budskaber og historier og bringe dem i spil på FriSes egne kanaler (hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve mv.) samt identificere og forfølge muligheder for medieeksponering.
  • Understøtte både kolleger og medlemmers arbejde med kommunikationsfaglig hjælp og sparring.
  • Overvåge og analysere effekten af vores kommunikationsindsats og justere strategien efter behov.

Vi håber, du søger stillingen, hvis…
…du trives med at ’være den’ og have hovedansvaret for alle dele af kommunikationsindsatsen i en mindre landsorganisation.

…du går til dine opgaver med et blik for FriSes kommunikationsstrategi (som du selv er med til at definere), en skarp pen og fornemmelse for den grafiske profil – hvad enten, du formidler vores budskaber på hjemmesider, sociale medier, til pressen eller andet.

…du nyder at være en del af et team, og du er god til både at give kommunikationsfaglig feedback til dine kolleger og at medtænke deres vinkler, faglighed og forslag i dine produkter.

…du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse, gerne nogle års relevant erhvervserfaring og stærke kompetencer inden for en række af dine kommende hovedansvarsområder – samt mod på at kaste dig over og dygtiggøre dig inden for dem, du måske i mindre grad har erfaring med.

Vi tilbyder et unikt team med god mulighed for udvikling

FriSes sekretariat er en arbejdsplads præget af tillid, engagement og arbejdsglæde. Vi har et stærkt fagligt miljø og værdsætter de gode kollegiale relationer. Vi bakker hinanden op og har fokus på et sundt arbejdsmiljø. Du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt i jobbet.

Jobbet er en 37 timers stilling med fleksibel arbejdstid og mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage. Ansættelse pr. 1. februar 2024. Løn og vilkår forhandles med udgangspunkt i relevant overenskomst. Organisatorisk får du reference til direktør Casper Bo Danø.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via dette link senest d. 24/11 kl. 10.00.

Vi forventer at afholde samtaler d. 4/12 og 8/12.

Har du spørgsmål til jobbet, send en mail til projektleder Marie Tolstrup Hansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og vi vender tilbage.

ANSØG HER


Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark