MAKING IT MATTER - the impact of volunteering on social inclusion

FriSe deltog fra 2018-2020 i det europæiske projekt; MAKING IT MATTER - the impact of volunteering on social inclusion. Projektet havde til formål at udvikle en ny praksis inden for frivilligt arbejde, så der bliver lige muligheder for at blive frivillig i sociale fællesskaber for unge mennesker.

Projektets målgruppe var unge med færre muligheder, herunder unge migranter, og flygtninge, handicappede, arbejdsløse samt marginaliserede unge eller unge i fare for fattigdom og hjemløshed.

Hensigten var at skabe strategisk internationalt samarbejde mellem organisationer i EU om at udvikle simple og billige metoder og værktøjer, der kan måle effekten af social inklusion af unge med færre muligheder gennem frivillighed.

Projektet var et samarbejde mellem seks europæiske infrastrukturorganisationer, der understøtter og udvikler frivilligheden. Organisationerne var FriSe (Danmark), Volunteer Centre Osijek (Kroatien), European Volunteer Centre (Belgien), Slovene Philantrophy (Slovenien), The national network for civil society (Tyskland) og Volunteer Ireland (Irland).

Resultater fra projektet kan downloades her:

About MAKING IT MATTER

Focus research report 

Impact measurement tool manual 

Policy paper

 

Fj 400x200

techsoup

gno job

KVM

logo web

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark // Frederiksgade 78B, 1. //  8000 Aarhus C.
Telefon: 31 67 81 60 // Mandag-Fredag 09.00 - 15.00.

ikon linkedinForfra Webdesignikon facebook
En del af Moesborg NET-UP