SMART Recovery

SMART Recovery, som står for Self-Management And Recovery Training er et amerikansk udviklet selvhjælpskoncept, som er afprøvet med stor succes i USA og England. Deltagere i SMART Recovery selvhjælpsgrupper får redskaber, værktøjer og oplevelsen af at være en del af fællesskab, hvilket skaber større sandsynlighed for, at de også på længere sigt kan fastholde beslutningen om uafhængighed.

FriSe har i et partnerskab med Selvhjælp Sydvest, Frivilligcenter Halsnæs, Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk, Selvhjælp Aarhus og De Frivilliges Hus i Gladsaxe i perioden 2014-2016 igangsat og afprøvet SMART Recovery selvhjælpsgrupper i Lyngby, Gladsaxe, Aarhus, Frederikssund og Skærbæk. Formålet var at dokumentere effekten og metoden i en dansk kontekst.

På de ugentlige møder i SMART Recovery, der ledes af uddannede frivillige facilitatorer, er der fokus på løsninger og positive mål. Som en del af konceptet får gruppedeltagerne redskaber og øvelse i at opbygge og vedligeholde motivation, håndtere trang, acceptere følelser, tanker og adfærd og skabe et balanceret liv.

Deltagelsen er frivillig, gratis og 100 procent anonym. Find en SMART Recovery Selvhjælpsgruppe i nærheden af dig og læs mere om om metoden på SMART Recovery Danmark.

Fj 400x200

techsoup

gno job

KVM

logo web

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark // Frederiksgade 78B, 1. //  8000 Aarhus C.
Telefon: 31 67 81 60 // Mandag-Fredag 09.00 - 15.00.

ikon linkedinForfra Webdesignikon facebook
En del af Moesborg NET-UP