Volunteering.dk

Internationale tilflyttere til Danmark vil gerne investere deres tid og engagement i frivilligt arbejde, og landets frivilligcentre oplever et stigende antal udlændinge, der henvender sig til centrene for at få et frivilligt job.
I Danmark skaber vi ofte vores sociale netværk uden for arbejdstiden, og frivilligt arbejde kan være en rigtig god vej ind i fællesskabet og nye relationer med danskere. Desuden kan et frivilligt job give nye kompetencer og styrke mulighederne for lønnet arbejde.
Men uden danskkundskaber kan det være svært at finde at finde et frivilligt job, og derfor har Danmarks største portal for frivilligt arbejde; Frivilligjob.dk med støtte fra Det Obelske Familiefond lanceret hjemmesiden; Volunteering.dk, hvor organisationer, foreninger og udenlandske frivillige kan finde hinanden.
Oftest kræver opslagene på Volunteering.dk ingen særlige danskkundskaber, men mange internationale tilflyttere bruger også det frivillige engagement som en effektiv måde til at lære det danske sprog.

Fj 400x200

techsoup

gno job

KVM

logo web

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark // Frederiksgade 78B, 1. //  8000 Aarhus C.
Telefon: 31 67 81 60 // Mandag-Fredag 09.00 - 15.00.

ikon linkedinForfra Webdesignikon facebook
En del af Moesborg NET-UP