Frivilligjob.dk

Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde
Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde med mere end 9.000 jobopslag årligt fra frivillige foreninger og andre organisationer, der har frivillige aktiviteter. 
 
Vi arbejder for at vise bredden i det frivillige arbejde og inspirere mennesker til at finde netop det frivillige arbejde, der matcher deres interesser og kompetencer. 

NGOjob.dk

Civilsamfundets egen jobportal

NGOjob.dk giver dig overblikket over de ledige stillinger i NGO-sektoren. Leder du efter et job, der giver mening – hvor DU kan gøre en forskel, så finder du det på ngojob.dk

Som NGO er der store fordele for jer ved at annoncere efter jeres nye medarbejdere på ngojob.dk. Med overblikket over ledige stillinger hos civilsamfundets aktører samler vi de bedst kvalificerede kandidater, der brænder for at gøre en forskel for netop jeres organisation.

270+
Jobopslag i 2021
10.000+
følgere på LinkedIn
300+
organisationer, der bruger NGOjob

Techsoup Danmark

Donationer og rabatter til NGO'er

TechSoup administrerer donations- og rabatprogrammer for en række førende IT-virksomheder - fx Microsoft, Google, Adobe, Autodesk, Bitdefender og Tableau.

Frivillige foreninger og velgørende organisationer kan registrere sig online og blive godkendt til at bestille programmer og produkter med store rabatter.

Frivillig Fredag

Hele Danmarks festdag for frivillighed og fællesskab

På Frivillig Fredag fejrer vi frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde.

Frivillig Fredag sætter fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber. 

Frivillig Fredag falder altid den sidste fredag i september og markeres  med et væld af aktiviteter og arrangementer i hele landet.


Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark